Hieronder treft u het blokkenschema van de Blasphemy. De definitieve loting komt binnenkort online. Zorg dat je dit goed bekijkt en op tijd aanwezig bent! Iedereen roeit minimaal één keer en de 8 ploegen met de snelste tijd, bij zowel de mannen als de vrouwen, zullen doorgaan naar de kwartfinales. Hier zullen we overgaan op een knock-out systeem.

Voor allen die opzien tegen de vroege meldtijd heeft de Blasphemycommissie een meevaller! Er zal namelijk heerlijke Utrechtse koffie beschikbaar zijn ’s ochtends. Misschien had u dit al gelezen, maar Ukiyo koffie zal vanaf 9:00 aanwezig zijn met zijn koffiestand. Zo gaat u vol energie in de vroegte de boot in! Daarnaast zullen uw trommelvliezen verzorgt worden met fijne deuntjes en de gesmeerde keeltjes van onze commentatoren!

Wij kunnen niet wachten om deze krachtmeting van start te laten gaan en wij hopen jullie topfit aan de start te mogen ontvangen!